Hvordan når jeg til top på Google

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

Vil du ligge nr. 1, så er det bare at gå til Google Ads og tilmelde dig, for vil du ligge øverst i morgen, så må du betale. 

SEO, Søgemaskineoptimering, er ikke en kort spurt, det er en lang og sej kamp, som du aldrig når helt i mål med. SEO kan hjælpe dig med at nå længere op på Google, men i sidste ende, handler det om relevans.

Google viser kun relevante søgeresultater, når en bruger søger og derfor bør du tænke over relevans i stedet for søgeord. 

Hvordan gør man det? Er det ved at installere et SEO-plugin og bare nørde beskrivelser… det lyder ikke meget relevant.

Når du vil højere på Google, så skal du gøre din side relevant og det kan du ved følgende:

Indholdet på dine sider

Du har sikkert nogle sider på din hjemmeside og du fortæller helt sikkert, hvor fantastisk du er, men hjælper det potentielle kunder med at vælge… næh. Vil du højere på Google, så gør det almindelige indhold relevant og brug din side til at informere kunder på en god og tryg måde. Sælger du cykler, så skriv nogle gode beskrivelser af alle cyklerne, så forbrugerne har alle de informationer de har brug for. Giv dem tilpas med billeder, videoer og anmeldelser, så de kan lave en god beslutning.

Er du konsulent, så giv besøgende mulighed for at se hvad du kan og hvordan det kan hjælpe dem.

Brug dit indhold til at hjælpe besøgende, så de faktisk føler de har fået værdi, bare ved at gå ind på din hjemmeside. 

Blog / skriv gratis relevant indhold

Har du ikke en blog eller skriver du ikke et nyhedsbrev, så begynd… det er en fantastisk måde at skabe relevant indhold. Skriv om ting, som er relevant for din virksomhed og for dine kunder, så de føler du hjælper dem, uden det koster noget. Sælger du smykker, så skriv på ugentlig basis om de nyeste smykketrends, hygiejne eller hvordan man matcher kjolen med de perfekte øreringe.

Det var to ting, som får dig højere på Google, men som intet har med SEO at gøre, det er blot at gøre ens side relevant. En relevant side, giver relevante besøgende og det giver relevante kunder.

Ønsker du hjælpe til at forbedre din hjemmeside og råd om, hvordan du skaber perfekt indhold til din målgruppe, så send mig en mail på info@blivdigitalnu.dk

Bliv Digital Nu ApS

Bliv Digital Nu ApS er et konsulent firma, som hjælper mindre virksomheder, i hele Danmark, med design og vedligeholdelse af hjemmesider, samt tilbyder IT Support efter behov. Jeg laver ikke blot hjemmesider, jeg foretrækker at indgå et samarbejde, hvor du altid har en hjælpende hånd ved telefonen.

CVR: 40019979
Tlf: 93846710 | Info@blivdigitalnu.dk
Lindholm Brygge 19, 06. 07, 9400 Nørresundby