Gode råd til bedre SEO

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

Har du en hjemmeside, så kan ord som SEO eller søgemaskineoptimering ikke gå dig forbi. Vil du højere op på Google, så mener de fleste at SEO er den eneste vej… SEO kan hjælpe, men klik her og læs om en anden mulighed for at kommer højere på Google.

SEO handler om at forbedre det, som søgemaskiner bruger, for at kunne finde din side og vise den til relevante søgere. Herunder får du fem områder og tips til hvert område.

Beskrivelser

Du har helt sikkert en masse sider, men på Google skriver den kun titlen og det ser lidt kedeligt ud. Nogle gange viser Google ikke en beskrivelse, hvis du ikke specifik har skrevet en SEO-beskrivelse – Google kan finde på, at bruge en lille smule tekst fra din side, som beskrivelse, men du vil helst selv skrive den. Du kan finde forskellige plugins til WordPress, som kan hjælpe dig, men alt i alt, så handler det om at skrive en relevant beskrivelse.

Beskrivelsen skal være oprigtig, relevant og faktisk fortælle hvad siden handler om. Den skal skabe interesse, for det er det første, som søgerne på Google ser og herudfra skal de vurdere om de vil læse mere på din hjemmeside. 

Billeder

Er din side fyldt med billeder, så er der ikke meget tekst til Google og det kan være en udfordring, men det behøver det ikke være. Har du billeder på din hjemmeside, så husk ALT-tekster. Det er en kort beskrivelse af din billedet, for selvom Google er klog, så skal de hjælpes, for at vide præcist, hvad dit billede indeholder. Det samme gælder titlen på billedet og fil navnet, lad være med at bruge MX535493.jpg, hjælpe Google og gør det nemt for andre at finde dine billeder i Googles billede søgninger. Du kan jo lige så godt blive fundet alle de steder, hvor det er muligt at blive fundet.

Links

Noget som virkelig hjælper på Google, er at få andre til at linke til din side, det viser nemlig Google, at dit indhold er relevant for andre. MEN du skal ikke blot få hvem som helst til at linke til dig, kvaliteten af deres side er virkelig vigtigt. Er det, det lokale pizzeria, som linker til den cykelshop, så giver det intet… det skader måske endda lidt… Du skal have nogle pålidelige og højt besøgte kilder, såsom Børsen, et universitet eller måske bare den officielle side for den by, hvori din virksomhed ligger.

Blog / Nyhedsbrev

Har du en blog, så husk lige de her ting:

  • Skriv en specifik beskrivelse til hver blog indlæg
  • Skriv relevant indhold og ikke bare skriv, for at skrive noget.
  • Husk et billede på dine indlæg, det skaber visuel interesse.
  • Skriv unikt indhold, så søg lidt på Google og se om du ikke kan skrive noget, som 500 ikke allerede har skrevet om.

Har du brug for hjælp med SEO på din hjemmeside, så send en mail til info@blivdigitalnu.dkog få aftale på plads.

Bliv Digital Nu ApS

Bliv Digital Nu ApS er et konsulent firma, som hjælper mindre virksomheder, i hele Danmark, med design og vedligeholdelse af hjemmesider, samt tilbyder IT Support efter behov. Jeg laver ikke blot hjemmesider, jeg foretrækker at indgå et samarbejde, hvor du altid har en hjælpende hånd ved telefonen.

CVR: 40019979
Tlf: 93846710 | Info@blivdigitalnu.dk
Lindholm Brygge 19, 06. 07, 9400 Nørresundby